Visgids Erik Visser van White Label Fishing

0 701
16 sep

White Label Fishing is een samenwerkingsverband tussen professionele sportvissers en visgidsen gericht op roofvissen in Europa. Naast gave roofviscontent op social

media (bekijk bijvoorbeeld eens hun YouTube kanaal) is het ook mogelijk om één van de gidsen in te huren voor een roofvis-clinic op wateren door heel Nederland met een volledig uitgeruste hi-tech visboot. Tijdens één of meerdere geheel verzorgde dagen kunnen allerlei technieken aan bod komen, van doodaas tot trollen met planerboards, vissen met de fireball of het werpen met jerkbaits. Het materiaal is volledig geregeld en van de hoogste kwaliteit, het gebruik van eigen materiaal is (mits in overleg) natuurlijk toegestaan. Bij White Label Fishing zijn Erik Visser en Sean Wit aangesloten. Dit jaar is Erik aanwezig tijdens onze Pike Experience op 1 oktober in Almere. Sean kan er helaas niet bij zijn dit jaar wegens een trip in het buitenland. Hieronder toch van beide heren even wat informatie.

Sean Wit:
Sean woont centraal in het land en specialiseert zich in het vissen op grote snoek, zowel in Nederland als in Zweden. Sean vist veel op de grotere wateren van Nederland, zoals de randmeren (Wolderwijd, Veluwemeer, Nuldernauw en Nijkerkernauw) en de plassen rondom Utrecht (zoals Loosdrecht en Vinkeveen). In Zweden is hij vaak op en rondom Vänern te vinden. Zowel trollen als werpen met (grote) natuurlijke swimbaits is behoren tot de favoriete technieken van Sean, waarbij in de winter ook met doodaas gevist wordt. Sean verricht o.a. consultancy en pro-staff werkzaamheden voor Savage Gear, Lucky Lures, Marcraft en Grundens. Naast White Label Fishing is Sean ook actief als visgids bij Sportfishing Dalsland.Erik Visser:
Erik is gespecialiseerd in het vissen op grote snoek, met name in Nederland en ook in Zweden. Ook Erik vist veel op de grotere meren van Nederland, zoals de randmeren (Wolderwijd, Veluwemeer, Nuldernauw en Nijkerkernauw) en de vele grotere meren en vaarten in Friesland. Het vissen met dood aas evenals trollen en werpen met groot kunstaas behoren tot zijn favoriete technieken. Erik verricht pro-staff werkzaamheden voor DAM EFFZETT.


Gerelateerde berichten
Facebook reacties