Westin op de SNB Pike Experience

0 929
20 sep

Ook dit jaar is Team Westin aanwezig op de Pike Experience in Almere. Snoekfanaat Robert-Paul Wolters en wedstrijdfenomeen Jeremy Staverman zijn aanwezig

 om je de nieuwe producten voor de snoekvisserij te tonen en te demonstreren. En natuurlijk kun je ook bij deze mannen terecht voor de nodige praktische tips en trucs.

Onder de nieuwe producten zitten bijvoorbeeld enkele perfecte polderpluggen, zoals de nieuwe Fatbite. Deze lawaaischopper met zijn gedrongen uiterlijk zal menig poldersnoek verleiden dit najaar! Ropa en Jeremy zullen enthousiast de vele nieuwtjes aan je tonen en op verzoek ook demonstreren.|Daarnaast is dit jaar voor het eerst ook Team Vismatteez van de partij op de Pike Experience. Deze jonge roofvisfanaten zijn helemaal maf van het vissen op roofvis en onderhouden een goed bekeken account op Youtube en op Instagram, welke ze op een aparte stand graag met u willen delen. En ook zij zullen laten zien hoe je succesvol en soms heel creatief met het Westin kunstaas je slag kunt slaan.De producten van Westin zijn ter plekke te koop bij de twee aanwezige winkeliers: HengelDiscount en Rien de Wolf. Zij zullen een groot deel van het Westin snoek-assortiment tonen, zodat u niet snel mis zult grijpen en meteen de tips en trucs in de praktijk kunt brengen.

Team Westin en de Vismattteez begroetten u graag op de Pike Experience!
Gerelateerde berichten
Facebook reacties