Timobaits, Neerlands jongste airbrush specialist

0 571
24 sep

Timo Oosterveen, 12 jaar oud, is onze jongste deelnemer tijdens de Pike Experience op 1 oktober in Almere. Hij kleurt kunstaas op verzoek maar maakt ook zelf zijn eigen jerkbaits.

 Hieronder vertelt hij zelf e.e.a. hierover:

Mijn naam is Timo Oosterveen en ik ben de eigenaar van TimoBaits. Ik ben begonnen met TimoBaits omdat ik graag zelf kunstaas wilde maken. Eerst spoot ik de Jerkbaits met spuitverf, na een poosje heb ik zelf een airbrush aangeschaft. Dat viel tegen! Het ging niet zo als ik wilde, daarom heb ik via Facebook contact gezocht met Derk van der Molen (Derkbait)Ik vertelde hem dat ik moeite had met het airbrushen en toen was de reactie van Derk ‘Kom maar een keer langs!’ Een poosje later was het dan zover, ik ging met mijn vader naar Derk toe.
Daar aangekomen heeft hij mij geleerd hoe ik moest airbrushen en heeft hij mij allemaal tips en trucs geleerd. Daarna ben ik thuis weer aan de slag gegaan en ging het allemaal veel makkelijker.Ik maak de jerkbaits zelf van hardhout in drijvende en zinkende versie, en ik airbrush ze ook zelf.
Als u een aasje heeft die u in een ander kleurtje wilt, kunt u die opsturen of meegeven op de Pike Experience, als u mij verteld hoe ik hem moet maken en dan stuur ik hem gelakt en al weer op.
Ik maak ook fles openers in de vorm van een jerkbait.

Voor verdere info kijk op de Facebookpagina van Timobaits.

Groeten, Timo Oosterveen
Timobaits.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties