Michel Bijma met eigen bouw kunstaas en air brush

0 660
28 sep

Ons praktijkgerichte roofvisevent Pike Experience kent dit jaar een groter aantal zelf bouwers dan ooit. Eén van hen is Michel Bijma. Hij is er altijd. Als actief bestuurslid v

an de regio Noord Holland is hij erg betrokken bij de SNB. Op de Experience heeft Michel een tafel waar je zijn eigen creaties kunt zien.

Die eigen creatie is de “Rabu” jerkbait. Rabu betekent “staart” en zo’n staart zit er ook aan. Het is een jerkbait met rubber staart er achter aan die Michel speciaal voor de Noord Hollandse polder, zijn thuiswater, ontworpen heeft. Maar natuurlijk zijn ze ook inzetbaar in elk ander niet te diep snoek water. Naast de Rabu heeft Michel ook kant en klare body’s mee die terplekke door hem gespoten worden. Hij spuit d.m.v. air brush namelijk ook bestaand kunstaas. Als je dus speciale wensen hebt voor één van je eigen kunstaasjes die je in een eigen kleur wilt hebben, neem ze dan mee en bespreek het met Michel. Wedden dat hij er iets moois van kan maken?Je vindt Michel Bijma, net als alle andere standhouders, tijdens onze Pike Experience. Het grootste een meest praktijkgerichte roofvisevent van de lage landen, op zondag 1 oktober bij Haddock Watersport in Almere. Toegang en parkeren zijn gratis. De gezelligheid ook trouwens! Alleen je consumpties en de lootjes kosten wat geld, maar in die verloting kun je dan ook schitterende prijzen winnen.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties