Lureparts, alle onderdelen om zelf kunstaas te maken

0 461
14 sep

Zondag 1 oktober is Lureparts weer te gast op dé roofvisbelevenis van het jaar, namelijk de SNB Pike Experience. Deze dag zullen we weer paraat staan met onze Producten om de zelfbouwers te voorzien van de laatste noviteiten op dit gebied.

Wat is er voor de snoekvisser zoal toegevoegd aan het Lureparts assortiment? Prachtig product voor het repareren van grote shads en andere grote softbaits!Voordeelpakketten om een start te maken met het maken van bijvoorbeeld Spinnerbaits , Chatterbaits of Softbaits.Prachtige duurzame twisters. Perfect te gebruiken als trailer op spinnerbaits/ Spinners.
Verzwaring gemaakt van wolfraam. Deze is door de Fastach sluiting makkelijk te monteren / demonteren. Ideaal als verzwaring bij het trollen, om je aas net wat dieper aan te bieden.Prachtige FireTiger Bladen om bijvoorbeeld een (onverzwaarde) tandemspinner van te maken.De top in flexibel staaldraad! En ideaal voor allerlei snoekmontages..

Naast bovenstaande materialen hebben wij uiteraad ook ons vertrouwde assortiment bij ons. 7-strand Titanium, topkwaliteit wartels en spelden, spinnerbladen, ruiters, etc, etc.

Mocht je trouwens iets willen reserveren voor deze dag, laat het ons dan even weten via info@lureparts.nl. Dan nemen wij het mee voor je!

Tot zondag 1 oktober!

Frans, Leo en Oscar

Team Lureparts
Gerelateerde berichten
Facebook reacties