BestuurVoorzitter

Ingmar Boersma - In mijn dagelijks werk ben ik zelfstandig ondernemer. Ik ben trainer/coach op HR gebied, zeg maar gewoon “personeelszaken”, en ik heb, al zeg ik het zelf, een uitstekend werkende sollicitatietraining ontwikkeld die ik via mijn bedrijf geef. 

Spannende ontspanning, noemde Sportvisserij Nederland het ooit en dat vind ik een prima omschrijving. Wat ik momenteel het liefste doe is vissen vanuit de boot op roofvis. Veelal trollend, soms dropshottend en ook wel verticalend. Daarnaast mag ik nog altijd graag met de feeder op witvis vissen en natuurlijk sinds enige tijd op barbeel in onze IJssel. Ook tijdens vakanties in het buitenland vissen vind ik geweldig. Mijn favoriete landen, waar ik het geluk gehad heb te mogen vissen zijn, naast Nederland, Australië en Canada. Mijn ultieme viservaring tot op heden zijn er verschillende, maar de vangst van mijn allereerste zeilvis in de tropen steekt er toch wel met kop en schouders bovenuit. Samen overigens met die ene dag met een vriend van mij in Australië, toen hij me meenam op zijn boot. We vingen toen op één dag niet minder dan 12 marlijnen. Geen recordvissen, maar wel een fantastische "once in a lifetime" ervaring.

Secretaris

Frans Oudejans – Ik ben geboren in 1947 in De Rijp en tegenwoordig woonachtig in Graft.

Het vissen heb ik geleerd van mijn vader. Als jochie stonden we bijna dagelijks “witjes” te vangen en soms ook “baarsies”. Lekker met de benen over de rand van de sluiskade naar beneden turend.

Als jong volwassene viste ik met de baarscompetitie van onze plaatselijke visclub mee. Met wisselend succes. Later kwam daar de witviscompetitie bij. Het vissen op snoek en snoekbaars doe ik ook alweer meer dan twintig jaar, vraag me niet hoe lang precies.

Voor mijn werk heb ik altijd in de ICT gezeten. Voornamelijk als programmeur en systeem analyst.

Tijdens een van de SNB manifestaties in Huizen kwam ik met toenmalig voorzitter Arno van Zon in gesprek over ons blad Snoekerijen. Het stuitte me tegen de borst dat er soms zoveel taalfouten in artikelen voorkwamen. Arno verwees me direkt naar Ingmar Boersma, toen ook al hoofdredacteur, met als gevolg dat ik uiteindelijk in het redactieteam werd opgenomen. Bert Kolkman kon op een gegeven moment op een jaarvergadering niet aanwezig zijn en mij werd gevraagd om de notulen te maken, waarmee ik instemde. Toen Bert later aangegeven had te willen stoppen met het secretariaat en ik daarvoor gevraagd werd heb ik eerst om een overdenkings periode gevraagd, goed over de consequenties nagedacht en uiteindelijk toegezegd.

Ik heb de intentie om dit werk goed te doen en zie er naar uit om oude contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen.


         
Penningmeester

Ronald Snoek - Sinds 1 januari 2012 ben ik officieel toegetreden als penningmeester van de SNB. Ik was al sinds enige jaren de penningmeester en lid van het regiobestuur van SNB regio Zuid. Ik woon samen met mijn vrouw en twee dochters in Teteringen (gemeente Breda) en in het dagelijks leven ben ik Auditor bij ABN AMRO Commercial Finance. Ik vis nog niet mijn hele leven, maar heb door een goede vriend van me sinds de puberteit zo een beetje het vis- en voornamelijk snoekvirus te pakken gekregen.

Regiocoordinator Belgie

Neel Gorssen - Geb. 1963, gehuwd, vader van drie zonen en een dochter. Ik woon al heel mijn leven in Kaulille (B), dicht bij het Kempisch Kanaal en de Zuid-Willemsvaart. Ik bezit een diploma van landbouwkundig ingenieur, maar ik ben al heel mijn professioneel leven varkenshouder samen met mijn vrouw, en ik ben dat nog steeds met volle goesting. Binnen het bestuur van SNB ben ik het aanspreekpunt voor de Belgische regio's. Vissen doe ik al zo lang ik mij kan herinneren, mijn grootvader was mijn leermeester.
Ledenadministratie


Mirelle de Boer- in het SNB bestuur ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Activiteitencomissie


Gerard de Boer - In het SNB bestuur ben ik mede verantwoordelijk voor de activiteitencommissie en zaken zoals beurzen, de Pike Experience etc. Ik vis sinds mijn 8e jaar wedstrijdjes op witvis georganiseerd door Viscollege " De Hengelaar" te De Rijp, waar ik ook al jaren bestuurslid ben. Ik ben met vissen begonnen door bij ons thuis achterom witvisjes te vangen en dat is langzaam gegroeit. Vissen betekent voor mij ontspanning. Favoriete visserijen: vooral Roofvis, jerken, trollen, struinen en doodaas.
 Activiteitencomissie


Gert-Jan Rebel - Bouwjaar 1955. Ik ben pas aan het vissen sinds 1997. Voor die tijd had ik nog nooit een hengel vast gehouden, maar gelukkig riep mijn Gerda steeds: “Zoek toch eens een leuke hobby!” Nou die heb ik met volle over gave gevonden. Dit nadat mijn jongste zoon van zijn Opa (die overigens niet viste) een hengeltje kreeg. Nu ben ik voorzitter van de HSV Naarden Bussum (ong. 2000 leden ) en ik ben tevens voorzitter van de VBC Vallei en Eem. Binnen de SNB ben ik verantwoordelijk voor de praktijk dagen en probeer ik zoveel mogelijk te assisteren waar nodig
Uitgelicht