SNB regio Noord-Holland


Provincie: Noord Holland
Naam: Edgar Snoek
Adres: Molengang 15
Woonplaats: 1761 BX  Anna Paulowna
Telefoon: 0223-533035/06-50221679
E-mail: regionoordholland@snoekstudiegroep.nl


De regio Noord-Holland kent een lange historie,  Jan Eggers is gestopt met zijn bezigheden en zijn wij (Daan Baars en Edgar Snoek…. hoezo hilarisch?) gevraagd om de regio nieuw leven in te blazen en hebben dit met beide handen aangegrepen.

Het regio bestuur is vervolgens aangevuld met Hero Peerdeman, Hans Koopman en Michel Bijma en zijn gaan overleggen wat we wilden doen, het eerste op ons pad was een regioavond die al gepland stond en nog ingevuld moest worden, dit is allemaal gelukt en is een mooie avond geworden met ruim 100 bezoekers. Ook werden 2 jeugdinstructiedagen gepland en de eerste daarvan is inmiddels achter de rug en de tweede vind binnenkort plaats, deze dagen zitten altijd vol zodat we met 2 x 30 kinderen op pad gaan om uitleg te geven over snoeken maar ook om daadwerkelijk wat vissen te vangen.

Inmiddels zijn Daan en Hero gestopt met hun activiteiten binnen de regio, dit vanwege persoonlijke omstandigheden. We krijgen gelukkig altijd assistentie van Shawn Snoek die ons zoveel mogelijk bijstaat bij de diverse evenementen .
Kortom blijven we ons uiterste best om actief bezig te zijn met het uitdragen van het beleid van de SNB en zullen de regioavonden en de jeugddagen een jaarlijks terugkerend fenomeen worden.

Activiteiten 2019

deze worden binnenkort bekend gemaakt,                                                                                                        Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.