SNB regio Oost

Provincie: Overijssel en Noord Oost Polder

Contact: Bert Kolkman

Telefoon: 06 – 18448130
Email: regiooost@snoekstudiegroep.nl

De regio Oost bestaat sinds 2002 en telt momenteel zo’n 100 leden. Het is een vrij uitgestrekt gebied waarin veel en erg verschillend viswater aanwezig is. Een ideale regio dus om veel leuke dingen te doen. Het regiobestuur bestaat uit Bert Kolkman, Ingmar Boersma en Robert Groenhuis.

In de regio organiseren wij enkele activiteiten per jaar bestaande uit visdagen, een avond met een leuke spreker of een praktische bijeenkomst waar demo’s of workshops worden gegeven. We hebben zoals gezegd zoveel afwisselend viswater dat we zowel boot- kant- als dood aas visdagen kunnen organiseren.

Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Ben je lid van de SNB en woon je in het gebied van de regio Oost dan ontvang je automatisch per email bericht. Zorg dus dat je goede mailadres bij de ledenadministratie bekend is.

Planning activiteiten 2018:

In 2018 hebben we in de Regio Oost weer leuke plannen. Natuurlijk komt er in september weer een jeugd visdag en in november hebben we plannen voor een Streetfish Happening. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.